English . 繁體

Tai Sang Container & Godown Centre
 
1 2 3 4 5
Tai Sang Container & Godown Centre
Tsing Yi . Hong Kong . 2011

INITIAL PROPOSAL was to revitalize the warehouse by adding new entrance lobby and facade. The use of steel mesh creates a moiree illusion disguishing its industrial character. The rough fair face concrete poles in the foyer is juxtaposed by clean and polished stone surfaces. Similarly, the polished delicate steel mesh is juxtaposed by the rough off form concrete building steel.

FINAL WORKS include cargo lifts installation, G/F carpark and podium facade renovation. Three bold color zones together with super graphics at the carpark indicate the operation areas. The podium facade was repainted with a vibrant blue color, with the addition of a new logo and LED light tubes. Fair-faced concrete feature wall was added at the corner to accenturate the overall contemporary style of the building.